Una dona del Vallès denuncia PxC d'Olot per posar-la a la llista sense permís

Georgina Pahul Veguillas figura al número 19 de la candidatura

La número 19 de la llista de Plataforma per Catalunya (PxC) a la ciutat d'Olot (Garrotxa), Georgina Pahul Veguillas, ha denunciat al partit després assabentar-se que l'havien inclòs com a número 19 a la candidatura en les properes eleccions municipals del 24 de maig sense el seu permís.

Pahul ho ha explicat aquest matí en una entrevista a "El Món a RAC1" de Jordi Basté. La dona, que és veïna del Vallès, ha assegurat que després de comprovar que no existia cap més persona amb el seu nom en tot el país, ha procedit a interposar una denúncia davant el jutjat de Guàrdia de Sabadell per tal d'impugnar la candidatura.

"Sóc jo perquè els meus cognoms no són habituals i fins i tot me'ls vaig canviar d'ordre", ha explicat al programa mentre que Bastè feia constància de que "hi han unes h intercalades molt difícils de trobar en qualsevol nom".

Pahul també ha confessat que no té cap mena de relació amb PxC ni tampoc és militant de cap partit polític. "Però com molt bé heu dit, aquestes coses et poden marcar per un futur i si mai em presento per cap partit això pot quedar a les hemeroteques i a la llarga em podria perjudicar", ha reblat dolguda.