Detenen 'in fraganti' cinc menors d'edat a Girona robant en un habitatge

Un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va veure com tres hi accedien per un balcó

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona van detenir el passat 7 de maig cinc menors d'edat, quatre nois i una noia, per un robatori amb força en un domicili de la capital gironina. L'alerta la va donar un agent del mossos fora de servei que a quarts de sis de la tarda va veure com tres joves saltaven del balcó d'un pis d'una segona planta a l'habitatge del costat i com dos més els entregaven una caixa d'eines.

Més tard, van ser els que havien entrat a l'habitatge els que feien passar d'un balcó a l'altre caixes amb diversos objectes. Un cop al llocs dels fets, la policia va poder accedir amb el permís de la propietària a un dels pisos on va trobar els cinc menors amb el botí sostret.

Els cinc menors detinguts eren coneguts de la propietària del pis des d'on van accedir a l'habitatge saquejat. Entre el botí sostret hi havia petits electrodomèstics i alguna figura decorativa. Els agents també van localitzar la caixa amb les eines utilitzades per cometre el robatori.


La policia, després de comprovar que la casa del veí presentava diverses marques tipus palanca a l'alçada del marc de fusta de la porta de la balconada i li faltaven els electrodomèstics localitzats, va detenir els cinc menors per un delicte de robatori amb força.

Els menors, van ser lliurats als seus tutors legals i seran citats properament per comparèixer davant la Fiscalia de Menors de Girona.