Detingut de matinada a Roses un jove que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa

En una altra actuació, els mossos detecten un cotxe que circulava a 205 km/h per l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 25 anys i nacionalitat francesa per conduir begut. Els fets van passar la matinada del 9 de maig quan, durant un control a Roses (Alt Empordà), els agents van aturar el vehicle del jove en veure que presentava símptomes d'anar borratxo.

Quan li van practicar la prova, va donar un resultat d'1,10 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de quatre vegades més que la taxa permesa. El conductor, originari de Montgeron, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària. En una altra actuació el dia 11 de maig, els mossos van enxampar un conductor que anava a 205 km/h per l'A-P, a Sant Gregori, quan la velocitat a aquesta via és de 120 km/h.

Els fets van passar cap a tres quarts de quatre de la matinada del 9 de maig durant un control que els mossos havien establert a la carretera C-260, al terme municipal de Roses (Alt Empordà). Els agents van aturar un vehicle que circulava sentit Roses i van observar que el conductor presentava signes evidents d'anar begut. 

Els agents van fer la prova al jove, que va donar un resultat positiu d'1,10 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. 

Els mossos van detenir el conductor, un home de 25 anys de nacionalitat francesa, veí de Montgeron, per un delicte contra la seguretat viària i van immobilitzar el vehicle. El detingut, que no té antecedents, va passar quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. 

Detectat a 205 km/h

En una altra actuació, agents de Trànsit de Girona van denunciar el dia 11 de maig el conductor d'un turisme per una infracció de velocitat. Durant un control que havien muntat al quilòmetre 59,9 de l'AP-7 -al terme municipal de Sant Gregori (Gironès)- van detectar el cotxe que circulava a 205 km/h en un tram limitat a 120 km/h. 

Atès que el conductor va sobrepassar en 85 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès, els mossos van denunciar administrativament el conductor.