Li roben la moto i la troba mig any després al Barri Vell de Girona

La portava el lladre que la utilitzava sense tenir permís de conduir

El robatori de la moto, una Honda NSR, va tenir lloc el mes d'octubre de l'any passat. El lladre va entrar a l'aparcament d'una casa de Fornells de la Selva (Gironès) i se la va endur. La propietària de la moto va posar denúncia davant la policia, però fins ara no se n'havia sabut res més.

Aquest dimarts, cap a les sis de la tarda, la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada al 092. A l'altra banda de la línia hi havia la propietària de la moto. La dona va explicar als agents que, mentre passava pel Barri Vell, havia vist l'Honda NSR que li havien robat. La conduïa un jove que s'havia aturat a parlar amb el cambrer d'un bar.

Una patrulla de la Policia Municipal va anar fins al lloc. Quan els agents van arribar, la dona els va explicar que, mentre parlava amb ells per telèfon, l'altre havia engegat la moto i se n'havia anat. La propietària va facilitar a la policia la descripció del sospitós i, després de fer una sèrie de gestions, els municipals van poder saber la identitat del lladre.

A partir d'aquí, la policia va passar les seves dades i també les de la moto robada a la resta d'unitats. Dues hores després, cap a quarts de nou del vespre, una patrulla mixta formada per un policia municipal i un mosso d'esquadra va poder detenir el lladre. Els agents, que feien vigilància pel barri de la Font de la Pólvora, van localitzar el jove circulant amb la moto pels carrers de la zona.

Els policies van aturar el sospitós, el van identificar i van comprovar com la moto que conduïa era la que havien robat al garatge de Fornells. El jove, Cristian G.C., té 33 anys i ja acumula altres detencions per fets similars. A més, el noi feia circulava amunt i avall amb la moto sense haver-se tret mai el permís de conduir. Per tot plegat, ahir va acabar emmanillat una vegada més. Aquest cop, per un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle i un altre contra la seguretat viària.