Pinten un tret al cap als cartells del candidat de CiU a Llançà

Rull i Turull han lamentat l'incident i li han mostrat el seu suport a través de Twitter

S'ha registrat un nou incident en la campanya electoral a l'Alt Empordà, aquest cop amb l'alcalde i candidat a la reelecció per Llançà, Pere Vila (CiU), de protagonista.

Uns desconegut s'han dedicat a vandalitzar els cartells electorals pintant-li un tret al cap al candidat. De moment, s'han detectat i retirat tres cartells al llarg del municipi amb aquest missatge amenaçador. Vila, en declaracions a AraGirona.cat, ha explicat que no és la primera vegada que es troben amb pintades "però sempre eren de mofa que ens preníem amb bon humor. Un altre cosa és això que de crítica no en té res, més aviat és un altre cosa", ha reblat el convergent que demà presentarà una denúncia davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres.

Les primeres reaccions a l'incident han tingut lloc a la xarxa social Twitter, on el coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull i seguidament el president del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, ho han denunciat publicant la fotografia del cartell.

Ambdós, han coincidit en donar suport a Vila mentre que Rull acusava els autors d'haver-se "begut l'enteniment" i Turull volia mostrar les seves "conviccions més fermes que mai" davant "la intolerància i la violència".