Puigdemont (CiU) promet doblar el nombre de places de menjador per a la gent gran a Girona

L’alcalde de Girona i candidat a la reelecció per CiU, Carles Puigdemont, s’ha compromès a, com a mínim, doblar el nombre de places de menjador per a la gent gran a Girona si torna a governar. Aquest matí, Puigdemont a explicat que “tenim un cas molt clar del qual estem particularment orgullosos, el menjador per a la gent gran de Santa Eugènia, que els permet per un preu molt popular fer uns àpats de qualitat, saludables, i els poden fer, a més a més, amb companyia”.

El cap de llista de CiU ha manifestat que el menjador està ocupat sempre al 100%, i és per aquest motiu  que en el programa electoral “plantegem almenys doblar les places de menjadors per la gent gran,  gràcies també al nou equipament de la Central del Molí”, que està en projecte i pressupostat per tirar-ho endavant.

“Creiem que és una iniciativa que progressivament l’hem de anar estenent pels diferents barris de la ciutat. Té un doble benefici: a més d’oferir un servei de menjador i càtering molt assequible, també té un efecte socialitzador, és una manera de combatre la solitud”, ha afegit.

El candidat a la reelecció ha reiterat el compromís que hi ha amb les polítiques socials per a la gent gran. En aquest sentit, ha assegurat que es garantirà la teleassistència: “qualsevol persona a partir dels 65 anys que segons els serveis socials necessiti el servei de teleassistència el tindrà”. També ha anunciat que es continuaran augmentant  les ajudes a les famílies, “perquè som conscients també que moltes de les famílies que tenen membres a càrrec necessiten suport de les institucions”.