Borrego (PP) acusa l'alcaldessa de Figueres d'afavorir els immigrants

Penja una foto a Facebook i escriu "primer els de fora"

El número 2 del Partit Popular (PP) a Figueres, Diego Borrego, ha publicat una fotografia al seu Facebook de l'alcaldessa i candidata a la reelecció, Marta Felip (PP), acompanyada per alguns immigrants assegurant que "no és un fotomuntatge, és la realitat. Primer els de fora".

La seva publicació ha tingut una ràpida transcendència a la xarxa social rebent nombroses mostres de suport de membres i votants del PP com també altres de rebuig de ciutadans figuerencs.

Per la seva banda, Borrego s'ha defensat de tots els atacs assegurant que "si no vius a Figueres, i a segons quins barris, potser no saps la realitat d'aquesta ciutat". No només això, un usuari li ha recriminat que la seva família era andalusa i que afortunadament al arribar a Catalunya no havia patit aquestes mostres de rebuig. Al seu torn, Borrego ha replicat que ell també és fill d'immigrants espanyols, però "els racistes sou vosaltres quan tracteu igual a un que va arribar del Marroc o Guinea, amb un que va arribar de la resta d'Espanya", en una evident declaració racista.

Precisament Twitter s'ha omplert de comentaris en contra el regidor popular titllant-lo de xenòfob i racista.

Aquesta no és la primera vegada que Borrego utilitza les xarxes socials per llançar missatges d'odi. Constantment publica comentaris en contra diversos col·lectius de la ciutat i carrega contra els independentistes catalans.