Detingut a la Jonquera per portar un cotxe de gamma alta robat

El vehicle constava com a sostret a un població de Madrid

La policia espanyola ha detingut un home que conduïa un cotxe de gamma alta amb les plaques de matrícula falses i amb el número de bastidor alterat. El van detenir la tarda del 30 d'abril, quan van aturar el vehicle en un control muntat a l'últim peatge de l'autopista AP-7 en direcció França.

El detingut té 39 anys i és d'origen búlgar. Quan li van donar l'alto, els agents van inspeccionar el vehicle i hi van trobar documentació on hi apareixia un número de matrícula i bastidor diferent.

La policia va comprovar que aquelles dades eren les d'un cotxe que constava com a robat a Cerceda, Madrid. El conductor va quedar detingut per un delicte contra el patrimoni i un altre de falsedat documental.

Dins el cotxe, els agents de la policia espanyola hi van trobar documents on hi apareixia una altra matrícula i un número de bastidor diferents al vehicle interceptat. Quan van fer les comprovacions, van comprovar que estava denunciat com a sostret a la població de Madrid.


Davant la sospita que es tractés d'un vehicle robat, la policia el va examinar al detall i van veure que les plaques de matrícula estaven cargolades de manera que tapaven el nom del fabricant. A més, van poder demostrar que el número de bastidor havia estat manipulat per professionals, per fer-lo coincidir amb la matrícula que portava. El número real coincidia amb els del cotxe sostret.

El conductor va quedar detingut per un delicte contra el patrimoni i un altre de falsedat documental.