Felip (CiU) acusa ERC d''embrutar la precampanya' amb una denúncia falsa

La candidata assegura que no ha incomplert el reglament al anunciar-se a la premsa local

L’alcaldessa de Figueres i candidata de CiU a la reelecció, Marta Felip, ha lamentat avui que ERC “embruti la precampanya amb denúncies falses” davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) per una publicitat contractada a la premsa local que “s’ajusta totalment a la normativa vigent i que és equiparable a la que han fet altres formacions polítiques, inclosa la mateixa ERC”. La legislació actual només prohibeix en aquestes dates qualsevol publicitat en mitjans de comunicació, tant impresos com digitals, en la qual es demani explícitament el vot.

És per això que Felip demana “honestedat i coherència” als republicans i els recorda que el passat 21 d’abril ERC també va contractar anuncis publicitaris de precampanya als mateixos setmanaris locals, i que el 14 d’abril van fer una bustiada a totes les llars de Figueres amb publicitat de la seva candidatura. “Desconec si es van denunciar a ells mateixos davant de la JEZ o la seva vara de mesurar és diferent en funció dels seus interessos partidistes”, ha ironitzat l’alcaldessa.

Marta Felip atribueix la decisió d’ERC a la “inacció política de la seva candidatura, que s’està caracteritzant per la crítica sistemàtica, el discurs buit i les escasses propostes realistes per afrontar els reptes que té la ciutat, a les quals s’hi sumen ara denúncies falses”. L’alcaldessa insisteix que “les eleccions es guanyen a les urnes amb un programa de govern, i no a través de maniobres poc honestes”.