Detingut per estabornir un home a Girona, deixar-li els ulls morats i treure-li el mòbil i la cartera

Es busca una segona persona implicada

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 24 anys que, amb l'ajuda d'un còmplice, va assaltar amb violència un home a la zona de la Devesa de Girona. El robatori va passar en plena matinada. Els dos delinqüents van abordar la víctima per darrere, aprofitant que estava fumant-se una cigarreta i no s'esperava l'atac. El van començar a colpejar, sobretot a la cara, i el van deixar mig estabornit.

Després, van robar el mòbil i la cartera de la víctima i van fugir corrents. Un cop van rebre la denúncia, els mossos van començar a investigar i ara han pogut detenir un dels dos lladres, un noi rus amb domicili a la ciutat. La investigació no es dóna per tancada perquè encara s'està buscant el còmplice.

El robatori amb violència va tenir lloc la matinada del passat 21 de febrer. Cap a les quatre de la nit, la víctima, un home de 40 anys, estava fumant-se una cigarreta a la zona de la Devesa de Girona. Els dos lladres se li van apropar per darrere, amb l'objectiu d'agafar-lo desprevingut, i el van abordar per l'esquena.


Els delinqüents van començar a atonyinar la víctima, colpejant-li la cara amb violència, i el van deixar mig estabornit. Entre d'altres, els dos lladres van causar-li dos grans hematomes sota els ulls. Els delinqüents van robar la cartera i el mòbil de la víctima i se'n van anar corrents deixant-la malferida.

L'home va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra i, després de setmanes d'investigació, ara la policia ha pogut atrapar un dels dos lladres. Es tracta d'un jove rus de 24 anys, amb domicili a Girona, i que ja acumula antecedents per fets similars.

Els mossos van detenir el lladre dimecres de la setmana passada. L'endemà, el jove va passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs. Se li imputa un delicte de robatori amb violència intimidació.

Els Mossos d'Esquadra no donen la investigació per tancada i treballen per localitzar el segon lladre.