El PP de Cassà de la Selva inclou a la llista un 'candidat fantasma' de Pontevedra

Tanca la llista un militant que no viu a Catalunya

La confecció de llistes electorals en alguns municipis obliguen als partits a treballar de valent per a poder-les omplir amb candidats a l'alcaldia i també les diverses regidories que conformen el consistori. Pels partits tradicionals sempre ha estat una tasca senzilla però en alguns pobles la cosa es complica.

És el cas del Partit Popular (PP) a Cassà de la Selva (Gironès), on el número 16 de la llista (que la tancaria) recau en Alejandro Virgós Soto. Aquesta persona no apareix a la guia telefònica ni tampoc existeix ningú amb el cognom Virgós en tot el municipi. Aquest diari ha contactat amb una persona que té de segon cognom Soto a Cassà però tampoc el coneix.

Amb una ràpida cerca a Google es localitza ràpidament a Alejandro Virgós Soto, membre de les Nuevas Generaciones del PP a Pontevedra (Galícia). Aquest mateix, té un blog titulat "Diario de un político prematuro" i que enllaça amb una compta de Google+ amb el nom d'Alejandro Virgós Soto, veí altre cop de Pontevedra. El cercador també ens permet veure que va realitzar la selectivitat just l'any passat a Galícia.

Virgós, preguntat per aquest diari a través de Twitter, ha negat ser el nom que apareix a la llista del PP a Cassà de la Selva, però no ha volgut revelar el seu segon cognom.

Amb tot, la xarxa social Twitter s'ha omplert les darreres hores amb l'etiqueta #PPGhost arran d'aquest fet que s'ha repetit en diversos municipis catalans.