El castell de Montsoriu en un punt de llibre per Sant Jordi

Els ha editat especialment el consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha editat un punt de llibre del castell de Montsoriu amb motiu de la diada de Sant Jordi, que se celebrarà aquest dijous, 23 d’abril. Així, totes les persones que varen visitar el castell durant el passat cap de setmana varen ser obsequiades amb un punt de llibre que commemora la diada d’enguany. Paral•lelament, el mateix dia 23 d’abril, és previst que s’obsequiï a tots els treballadors del Consell amb aquest punt de llibre.

Aquesta acció s’emmarca dins el pla de comunicació que Consell i Patronat estan duent a terme per posicionar al castell de Montsoriu com un dels de més rellevància d’arreu del territori català. I és que la línia iniciada ja fa quatre anys amb la seva obertura al públic no ha parat fins al moment i cada vegada són més les accions que es duen a terme per tal que aquest monument assoleixi la primera línia del panorama arquitectònic de Catalunya.

Nous tríptics per a les visites lliures

Coincidint amb l’inici de les visites lliures, s’han reeditat uns nous tríptics en tres idiomes: català, castellà i anglès, que permeten als visitants disposar de la informació necessària per poder realitzar la visita a aquest monument.