Els número dos de CiU i PP a Figueres tenen una enganxada a Twitter

Cruanyes es queixa de l'inexistent manca d'inversió de l'Estat en els aiguats i Borrego l'acusa de viure a Llers

Els número dos de les formacions de Convergència i Unió (CiU) i el Partit Popular (PP) a Figueres han tingut una enganxada a la xarxa social Twitter.

El membre de la nova llista electoral per a federació, Francesc Cruanyes, ha publicat una piulada on denunciava la inexistent inversió del Govern popular per a reparar els aiguats que van afectar la capital de l'Alt Empordà l'any passat, els quals van deixar desperfectes per un import superior al milió d'euros.

Al seu torn, l'actual número dos dels populars (i que a hores d'ara es desconeix si repetirà a la candidatura del proper 24 de maig), li ha retret que resideixi fora de Figueres i que treballi per RTVE: "això ho diu qui viu a Llers, a on pagar els impostos, i treballar per "los servicios informativos del Estado Español"....." (dixit).

Cruanyes ha sortit al pas recordant-li a Borrego que la cadena el va expedientar recentment per escriure en dos mitjans locals gironins; "Gràcies @DiegoBorregoTor Ja se n'ha encarregat el teu partit d'expedientar-me de la tv q paguem tots i usa en benefici exclusiu i excloent". No només això, també li ha advertit que "mai no em ficaré en res personal teu ni de la teva feina, q respecto".

Anys enrere l'anterior alcalde de Figueres, Joan Armangué (PSC), ja fou criticat per altres regidors d'aleshores per dirigir la capital mentre residia al municipi de Navata.