Un alumne mata un professor amb un tret de ballesta en un institut de Barcelona

Els Mossos han identificat el menor, que té 13 anys, com a presumpte autor dels fets

Un alumne ha matat un professor amb un tret de ballesta a l'institut Joan Fuster de Barcelona, situat a la Plaça Ferran Reyes del barri de Navas de Barcelona, al districte de Sant Andreu.

Els Mossos han identificat un menor de 13 anys com a presumpte autor dels fets, segons fonts pròximes al cas.

Els fets s'han produït al voltant de les nou del matí, coincidint amb l'entrada dels alumnes al centre, quan l'alumne ha disparat amb una ballesta al professor, que ha mort com a conseqüència de les ferides.

A més, quatre persones més han resultat ferides lleus, tot i que en aquest cas no han estat agredides amb la ballesta.

El presumpte autor dels fets és una alumne de la classe B de segon d'ESO de l'Institut Joan Fuster, que amb una ballesta ha matat un professor de ciències socials substitut que portava una setmana al centre.

Segons ha explicat una de les professores de l'escola, Núria López, que estava just a la classe del costat impartint anglès, ha sortit de la seva aula després de sentir enrenou i ha vist com el professor queia al terra del passadís després de rebre un tret de ballesta per part de l'alumne, que estava just al darrere.

En aquests moments, tots els alumnes de la classe de segon d'ESO B i l'equip directiu estan dins del centre sent atesos pels equips d'emergències. La zona de l'institut està acordonada pels Mossos d'Esquadra mentre a l'exterior van arribant a poc a poc pares d'alumnes del centre.