6 anys i mig de presó pel jove que va obligar una noia a fer-li una fel·lació al centre de Girona

L'Audiència també considera provat que va colpejar una dona que va interrompre l'agressió i va avisar la policia

L'Audiència ha imposat una pena de 6 anys i 6 mesos de presó i una multa de 180 euros a Allin Daniel Nistor, el jove que va obligar una noia a fer-li una fel·lació al centre de Girona la matinada de l'11 d'abril del 2014.

El condemnen per delictes d'agressió sexual i lesions i una falta de lesions perquè va tirar a terra i va colpejar una dona que va socórrer la noia quan la va sentir cridar i va avisar la policia.

El tribunal no es creu la versió del processat i apunta que és "il·lògic i inversemblant" que, com va dir al judici, es petonegessin i toquessin voluntàriament i, de sobte, la noia cridés perquè no volia continuar. Nistor haurà d'indemnitzar la jove amb 11.350 euros i la veïna amb 3.750.

La resolució

La sentència conclou que ha quedat provat que cap a les sis del matí de l'11 d'abril del 2014 el processat, Allin Daniel Nistor, va abordar la víctima a l'alçada de la plaça Josep Pla de Girona. Després d'intentar començar una conversa amb ella, la va empènyer cap a un portal. La noia va intentar apartar-lo amb cops, però no ho va aconseguir.

Aleshores, Nistor "li va col·locar sobre la cara un jersei que portava i li va pressionar la boca per evitar que cridés". Segons la sentència, el jove va subjectar la víctima contra la paret per evitar que marxés i demanés ajuda i li deia "xupa-me-la ràpid i marxes d'aquí" i "calla o et mato".

"Guiat per l'ànim de satisfer el seu desig sexual, quan la víctima va intentar fugir de nou, la va agafar fortament mentre li deia 'si me la xupes et deixo marxar a casa', agafant-la pel cap, donant-li cops i forçant-la així a que li fes una fel·lació", conclou la sentència.

En aquell moment, una veïna va interrompre l'agressió i li va dir al processat que deixés estar la noia, que havia trucat a la policia. Nistor es va girar llavors contra la víctima de l'agressió sexual, li va dir "et mataré", la va colpejar, la va llançar a terra i li va propinar diverses cosses. Després, va colpejar la veïna al braç i li va fer la traveta per fer-la caure.

Finalment, va fugir del lloc dels fets, però una patrulla el va interceptar. Quan el van localitzar, portava la bragueta descordada i el jersei al revés.

Com a resultat de l'agressió, la noia va patir diversos hematomes i un quatre psiquiàtric compatible amb estrès agut. La veïna que va interrompre l'agressió va patir una contusió a l'avantbraç dret, hematomes i també un trastorn per estrès.

Burda versió autoexculpatòria

La sentència no es creu la versió de l'acusat, que al judici va afirmar que després d'una nit de festa es va trobar amb la víctima per carrer i es van començar a tocar i petonejar. Segons Nistor, la noia, de sobte, va començar a cridar perquè no volia continuar perquè tenia xicot. El processat al·legava que en aquest moment va ser quan va arribar la veïna i es va malinterpretar la situació. El tribunal conclou que aquesta versió autoexculpatòria és "burda, inversemblant i il·lògica".

Per això, condemna Allin Daniel Nistor a 6 anys de presó i a 6 anys de llibertat vigilada pel delicte d'agressió sexual, 6 mesos de presó pel delicte de lesions i una multa de 180 euros per la falta de lesions. En matèria de responsabilitat civil, li imposa una indemnització d'11.350 euros per a la noia i de 3.750 per a la veïna que va socórrer la víctima.

La sentència, de la qual ha estat ponent la magistrada de la secció tercera de l'Audiència de Girona Carme Capdevila, no és ferma i es pot recórrer.