Atrapen un jove de 23 anys que venia cocaïna a l'aparcament de la discoteca 'Millennium'

El noi portava catorze embolcalls de droga a les butxaques i 230 euros en efectiu

Els Mossos d'Esquadra han atrapat un jove de 23 anys que es dedicava a vendre cocaïna a l'aparcament de la discoteca 'Millennium' de Sils (Selva). Els agents, alertats pels vigilants del local, han pogut contemplar diversos intercanvis entre el noi i els compradors.

Primer, una patrulla de paisà ha observat algunes de les vendes a certa distància i, un cop han tingut la certesa que el sospitós venia droga, han alertat els agents uniformats. El jove, que és veí de Girona, portava al damunt catorze embolcalls de cocaïna preparats per vendre i 230 euros en efectiu. Els mossos l'han detingut per un delicte contra la salut pública i l'han traslladat a la comissaria de Santa Coloma de Farners.

La detenció ha tingut lloc aquesta mateixa matinada. Cap a dos quarts de dues de la nit, els Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta del personal de seguretat de la discoteca 'Millennium'. Els vigilants han trucat a comissaria alertant que un jove podria estar venent droga a l'aparcament del local.


Una patrulla de paisà ha anat fins al lloc i, des d'una certa distància, han pogut confirmar les sospites dels vigilants. Els agents han vist com el jove feia diversos intercanvis de droga. Després, els mossos han alertat una altra patrulla -aquesta, ja uniformada- que s'ha encarregat d'identificar-lo, escorcollar-lo i detenir-lo.

El jove té 23 anys i és veí de Girona. En una de les butxaques, els mossos li han trobat sis embolcalls de cocaïna preparats per vendre; a l'altra, duia vuit paperines de droga més. A més, el noi també portava 230 euros, en bitllets fraccionats, de les vendes que havia fet durant la nit.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra han detingut el noi per un delicte contra la salut pública. El jove, que no té antecedents, ja ha passat la primera nit als calabossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners. Demà, es preveu que declari davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia que es farà càrrec del cas.