El bisbe de Girona veu totalment desafortunat comparar les donacions al PP amb les de Càrites

Pardo afirma que en aquest moment polític l'Església ha de vetllar perquè no hi hagi cap fractura social

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, considera "totalment desafortunada" la comparació que l'Agencia Tributària va fer de les donacions al PP amb les de Càritas i creu que no es poden fer aquestes declaracions.

"Entenc que en un moment determinat, per justificar segons què, es vulguin fer aquestes comparacions, però tothom sap què és Càritas i què fa", ha manifesat Pardo en una entrevista a Catalunya Informació. Sobre el procés sobiranista, Pardo referma que els ciutadans tenen dret a ser consultats sobre qüestions importants.

Davant l'actual cicle electoral, entén que l'Església no ha d'entrar en la contesa política, però sí que ha de vetllar perquè no hi hagi cap fractura a la societat. En aquest sentit, Pardo ha expressat que "sí que hem d'ajudar a reflexionar, hem de procurar que tot allò que es faci sigui sempre pel bé comú i el millor per la ciutadania, i hem de treballar perquè no hi hagi una fractura".

Pardo també s'ha referit al projecte cultural i turístic Catalonia Sacra que l'Església ha anunciat per donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i artístic que hi està vinculat. Segons el bisbe, proposen, a tall d'exemple, visites nocturnes a temples per recuperar espiritualitat.