Usuaris de Twitter desitgen que hagin mort catalans en l'accident d'aviació de Germanwings

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, diu que seran denunciats

La xarxa social Twitter s'ha començat a omplir de comentaris desitjant que les víctimes en l'accident de l'Airbus 320 de la companyia Germanwings siguin catalans.

L'acció, que ha rebut moltes mostres de rebuig a la xarxa per part d'altres usuaris, ha arribat a oïdes del conseller d'Interior, Ramon Espadaler, el qual després de ser preguntat sobre aquest incident ha assegurat que de moment no en tenia constància però que "de ser cert emprendrem totes les accions legals que siguin oportunes en contra d'aquestes persones", ha dit.

Les principals reaccions en contra han arribat per part de telespectadors de Telecinco que han vist com la cadena cancel·lava l'emissió del programa "Mujeres hombres y viceversa" per a emetre un especial sobre l'accident.

Les mostres de catalanofòbia són constants a Twitter per part d'usuaris espanyols que aprofiten situacions com la viscuda avui per carregar contra Catalunya i els seus ciutadans.

Ampliació:Una desena de gironins entre les víctimes de l'accident de GermanWings









Nota: Les piulades que no es mostren gràficament i només apareix text és perquè els seus autors les han esborrat o han eliminat el seu compte de Twitter.