Troben sana i estàlvia la noia desapareguda que va embarrancar el cotxe

La jove va arribar fins a una masia des d'on va trucar per dir que estava bé

Una noia, veïna de Salt, ha aparegut sana i estàlvia després de quedar embarrancada aquest divendres a la tarda en una pista forestal entre Olot i Ripoll, prop de Sant Joan les Abadesses.

El vehicle de la jove va quedar encallat en una bassal de fang i, en veure que no podia continuar, l'afectada va iniciar una caminada i es va perdre. Pels voltants de les cinc de la tarda, va poder avisar els Bombers de la Generalitat. Dues dotacions dels GRAE amb un helicòpter i sis vehicles dels Bombers, més efectius dels Mossos van començar una recerca i van pentinar tota la zona.

A les set, la jove va trucar al 112 avisant que es trobava bé i que havia aconseguit arribar, a peu, fins a una masia de Vallfogona. Els fets es remunten a ahir, divendres a la tarda, quan pels volts de les cinc la noia va trucar al 112 alertant que es trobava encallada amb el seu vehicle enmig d'un bassal de fang que hiavia en una pista forestal que uneix Olot i Ripoll. Tal i com va explicar, la jove es trobava il·lesa però perduda. Efectius dels Mossos d'Esquadra, sis vehicles dels Bombers, dues dotacions del GRAE amb un helicòpter van desplaçar-se fins al lloc dels fets per localitzar-la.

Passades les set de la tarda, la mateixa jove va trucar al 112 avisant que havia aconseguit arribar caminant fins una masia de Vallfogona i que es trobava bé. La noia va informar que havia abandonat el vehicle enmig de la pista forestal ja que el cotxe es trobava encallat. Durant una estona, els equips d'emergències van continuar buscant el cotxe però, en veure que no el localitzaven, van decidir donar per tancat l'operatiu pels volts de les vuit del vespre.