Detenen un veí de Girona que tenia 13 paperines amb droga dins del seu cotxe

L'home, de 45 anys, té antecedents policials per fets similars

La Policia Municipal de Girona ha detingut un veí de la ciutat de 45 anys per un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir ahir, dijous 12 de març a les deu de la nit prop de les Hortes de Santa Eugènia.

Una patrulla estava fent tasques de seguretat ciutadana per la zona quan van veure com dos homes, que es trobaven dins d'un vehicle, intentaven amagar-se. Els agents van identificar-los i van comprovar com un ocupants, el detingut, portava diners en petites fraccions repartits per les butxaques dels pantalons. A l'interior del vehicle van trobar tretze paperines amb droga preparades per ser venudes. El detingut té antecedents policials per fets similars.

Els fets van succeir aquest dijous pels volts de les deu de la nit quan una patrulla formada per dos agents de la Policia Municipal de Girona feien tasques de seguretat ciutadana prop del barri de les Hortes de Santa Eugènia. Durant el patrullatge van veure com dos homes, que es trobaven dins d'un vehicle, s'intentaven amagar. Els agents es van dirigir al lloc i van identificar els dos ocupants, un dels quals tenia antecedents policials.


Els agents van escorcollar el vehicle i, a l'interior del cotxe, van localitzar tretze paperines amb droga - pols blanca- i dues tisores metàl·liques. El mateix detingut va reconèixer davant dels agents que les paperines estaven preparades per ser venudes. En principi el preu de sis d'elles eren 15 euros i les altres set, volia vendre-les a 38 euros. A més, l'home duia diners en petites fraccions repartits per les butxaques dels seus pantalons. Després de fer diverses gestions policials, els agents van detenir l'home, de 45 anys, per un delicte contra la salut pública.