Detingut un home per cometre dos robatoris en habitatges de Torroella de Montgrí

Els agents van sospitar en veure'l sortir ràpidament d'un dels domicilis

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 5 de març un home com a presumpte autor de dos robatoris en dos habitatges de Torroella de Montgrí. Els agents van veure com el detingut -un home de 36 anys, nacionalitat marroquina i veí del municipi- sortia ràpidament d'una casa amb una bicicleta després de detectar la presència policial.

Els Mossos el van aturar i li van trobar un embolcall amb diverses joies i un rellotge. Les explicacions de l'home no els van convèncer i van localitzar una casa a pocs metres amb signes de forçament. Al costat de la porta, hi havia una caixa d'eines, que van resultar sostretes d'una altra casa, i diversos objectes apilats per possiblement ser recollits més tard.

El mateix dia de la detenció es va denunciar un robatori amb força en un domicili de la urbanització Torre Gran de Torroella de Montgrí. Entre els objectes sostrets, hi havia diverses eines, que són les que es van recuperar al domicili d'on sortia el presumpte lladre.


D'altra banda, durant la investigació els Mossos d'Esquadra van trobar indicis que relacionaven el detingut amb un delicte de furt el passat 2 de juliol en l'aparcament d'un supermercat de l'Estartit. Concretament, va sostreure documentació i telèfons mòbils valorats en uns 700 euros.

Per tot plegat, l'home, que té antecedents, està acusat de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de furt. Després de passar a disposició judicial l'endemà de la detenció, va quedar en llibertat.