Denunciat per circular amb sobrepès per l'autopista a Salt

Se'l va multar amb 500 euros i retirar 6 punts al carnet

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 18 de febrer un conductor, de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’una infracció administrativa de conducció temerària.
 
Els fets van passar el mateix dia 18 de febrer, al quilòmetre 63 de l’autopista AP-7, en sentit sud, dins del terme municipal de Salt (Gironès).
 
A mig matí, els mossos van detectar un turisme que circulava en sentit sud amb un evident sobrepès i amb la càrrega mal estivada. En veure el vehicle, els agents van aturar-lo a la sortida de l’autopista de Girona sud i van identificar el conductor.
 
Els mossos van pesar el turisme i van comprovar que sobrepassava el màxim permès en mitja tona, a més la forma com duia la càrrega comprometia greument l’estabilitat del vehicle.
 
Per aquest motiu el conductor va ser denunciat administrativament per conduir temeràriament i es va immobilitzar el cotxe fins que va reparar el greuge.
 
Aquesta denúncia administrativa pot comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i una sanció de fins a 500 euros.