Detenen un home a la Jonquera que utilitzava el seu pis com un punt de venda de droga

Els Mossos l'han pogut enxampar gràcies a les queixes dels veïns

Els Mossos han detingut aquesta tarda un home, veí de la Jonquera (Alt Empordà) de 35 anys i d'origen marroquí, que utilitzava el seu pis -situat al número 37 del carrer Major- com un punt de venda de droga.

Segons la policia, el detingut també acostumava a traficar pels carrers i bars de la zona. Arran de les queixes dels veïns, els agents han portat a terme un dispositiu on han col·laborat efectius de la unitat d'investigació, seguretat ciutadana i ARRO que ha permès detenir-lo. Durant l'escorcoll a l'interior de l'immoble, els agents han localitzat cocaïna, heroïna i una bàscula de precisió.

L'home, amb antecedents policials, ha estat detingut per un delicte contra la salut pública. Els fets han succeït aquesta tarda a la Jonquera quan els Mossos han portat a terme un dispositiu arran de les queixes dels veïns del bloc i de la zona que veien com dia rere dia el detingut venia la droga ja fos al carrer - sota de casa seva- per les vies properes, bars o, fins i tot, venia les substàncies estupefaents dins del seu pis. El detingut, originari del Marroc, té antecedents policials diversos i ha estat detingut per un delicte contra la salut pública.

Ara fa dos setmanes, un altre operatiu antidroga va permetre detenir dos persones a Salt. En aquella ocasió, els agents van inspeccionar i escorcollar un bar i un pis d'aquesta localitat gironina on van comissar 35 dosis de cocaïna, marihuana i 14.500 euros en efectiu.