L’Hotel Carlemany acollirà la gala d’entrega de premis de Gimoda

El sopar de gala serà el 21 de març

L’Associació Agimod ha signat el darrer conveni de patrocini amb l’Hotel Carlemany, que serà el lloc on es celebrarà l’entrega de premis per al millor estand i millor dissenyador que hagi presentat les seves col·leccions durant la Iª Setmana de la Moda de Girona.

El dissabte 21 de març serà la data en que es farà el Sopar de Gala de Cloenda de l’esdeveniment, on s’anunciaran els guanyadors de les categories de Millor Desfilada i Millor Estand. El premi a la Millor Desfilada està valorat en 5.400 euros i consistirà en rebre difusió mediàtica, una sessió de fotografies professional per a la creació de la imatge 2015 de la seva col·lecció, creativitat i disseny d’un catàleg i la promoció dins de totes les activitats d’Agimod. El premi a Millor Estand consistirà en el retorn complet de l’import inicial que es va abonar per participar a la Setmana de la Moda.

Amb aquesta acció, l’Hotel Carlemany es situa com a patrocinador del sector d’Hostaleria de Gimoda, passant a ser una més de les empreses que donen suport a una activitat pionera dins del món de la moda gironina.