Tallada la GI-682 entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols per la calamarsa

Hi han quedat atrapats una desena de cotxes

La carretera GI-682 està tallada entre Tossa de Mar (Selva) i Sant Feliu de Guíxols a causa de la forta calamarsa que ha caigut aquest dissabte a la tarda a la zona, segons informa el Servei català de Trànsit.

El tram afectat és el que va del quilòmetre 11 al 26, on han caigut uns deu centímetres de pedra. Segons la Policia local de Tossa, al quilòmetre 26 d'aquesta carretera han quedat atrapats una desena de vehicles.

Fins al lloc s'hi han desplaçat màquines llevaneus, diverses patrulles de la policia municipal i dotacions dels Bombers de la Generalitat, que treballen per reobrir aquesta via al més aviat possible. La granissa d'aquesta tarda ha afectat diverses comarques de Girona, Osona i el Bages.

Protecció Civil ha recomanat molta prudència si s'està conduint i aconsella parar el cotxe al voral i esperar a què passi la tempesta. Paral·lelament s'ha activat el Procicat en fase de prealerta perquè el vent fort continuarà, especialment al terç sud, ja que varia de component oest a component nord i oest.