Detingut per robar d'una estrebada la bossa de mà a una dona gran a la Bisbal

La víctima va patir lesions al costat esquerra del cos en caure a terra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 de gener a la Bisbal un jove de 18 anys i veí de la població com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Els fets es van produir tres dies abans, el dia 9, quan la víctima, una dona d'edat avançada, estava picant a la porta de casa de la seva filla. En aquest moment, un home li va donar una empenta i va fugir enduent-se la seva bossa de mà.

Fruit de l'acció, la dona es va colpejar contra la porta i contra el terra produint-se lesions a la part esquerra del cos. A la bossa, la dona hi duia documentació personal, targetes de crèdit i 500 euros en efectiu. Arran dels fets, els mossos van obrir una investigació per esbrinar qui havia estat l'autor de l'assalt. Un cop identificat el presumpte agressor es va iniciar la seva recerca. El 12 de gener va ser localitzat i detingut a la Bisbal d'Empordà.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 14 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.