El RES signa un conveni de col·laboració amb l’associació Agimod

Donarà suport en els esdeveniments organitzats per la promoció de la moda

Segueixen les adhesions del teixit associatiu de Girona amb l'Associació Gironina per a la Promoció de la Moda (Agimod), que avui compta amb un nou col·laborador: el RES.

Eduard Alonso, en representació de l'empresa, ha signat el conveni de col·laboració amb l'entitat. El RES oferirà els seus serveis professionals per cobrir a través de la seva moneda les necessitats dels associats d’Agimod, i aquesta s’encarregarà de fer difusió dels serveis del RES i l’oferirà com a patrocinador exclusiu dins del sector de les monedes socials. Així mateix, el RES donarà suport i apareixerà com a col·laborador en tots els esdeveniments organitzats per Agimod, com la Setmana de la Moda de Girona, i a la resta d’activitats que organitzi en endavant.

Agimod és una associació sense ànim de lucre que aglutina tots els agents que conformen el sector tèxtil i de la moda a les comarques gironines, i pretén donar suport a col·lectius tan diversos com joves dissenyadors tèxtils, empresaris consolidats, institucions, escoles privades o qualsevol altre participant de l’activitat relacionada amb la moda. A més, s’encarreguen de canalitzar la projecció i promoció del sector i dotar-lo dels recursos necessaris per dinamitzar el seu desenvolupament i consolidar-lo com a referent a nivell nacional.

El RES és una agrupació de PIMES i autònoms locals que té per objectiu donar un suport addicional a aquests negocis per tal que augmentin al voltant d’un 3 a un 5% les seves vendes. Per garantir que els diners es quedin sempre dins d’aquestes empreses, s’utilitza una moneda complementària, el RES, que té el mateix valor que l’euro (1 RES = 1€). D’aquesta manera, treballen conjuntament i prioritzen les compres entre si alhora que també atrauen clients particulars