El cap de setmana es tanca amb un mort en un accident de trànsit a Garrigàs

L'home tenia 71 anys i era veí de Sant Gregori

Aquest cap de setmana ha mort una persona en un accident de trànsit. L'accident va passar dissabte a la tarda a la N-II a l'altura de Garrigàs (Alt Empordà) i hi va morir un home de 71 anys i veí de Sant Gregori. Els fets van succeir a les 18.54 hores, quan dos turismes van xocar frontalment. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), un dels conductors va morir i l'altre pilot va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ferit menys greu.

L'accident va tallar la circulació de la via durant més d'una hora. Pel que fa a la mobilitat, aquest cap de setmana ha estat força tranquil. Tant dissabte com diumenge, els bancs de boira espessa han reduït la visibilitat en la conducció.

Aquest diumenge ha predominat la fluïdesa a les principals carreteres i autopistes del país. Tant dissabte com diumenge els bancs de boira espessa han reduït la visibilitat en la conducció en vies com l'A-2 entre Bell-lloc d'Urgell i Vilagrassa, l'AP-2 entre les Borges Blanques i Vinaixa i la N-240 entre Lleida i Vimbodí.


A banda d'això, i de les restriccions ocasionades per l'accident mortal de la N-II, dissabte a la tarda es van registrar cues per accedir a diversos centres comercials (a la Ronda Litoral a la sortida de Bon Pastor en sentit Trinitat, a la C-32 a Mataró i a la C-35 i a la C-60 a La Roca del Vallès). A més, dissabte a la tarda un accident entre un turisme i dues motocicletes va obligar a tallar la N-141e a Bescanó. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques el sinistre va fer un ferit greu i tres menys greus que van ser evacuats a l'Hospital Dr. Josep Trueta.