Detenen dos homes acusats de la mort d'una veïna de 75 anys de Cabanes el 2014

Els Mossos també han arrestat un tercer home com a encobridor del crim

Els Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes 24 hores a Sabadell i Mollet del Vallès dos homes de 29 i 72 anys com a presumptes autors de la mort d'una veïna de Cabanes (Alt Empordà) el passat febrer del 2014.

Els agents també han arrestat un tercer home, de 69 anys i veí de Figueres, com a encobridor del crim. La víctima, de 75 anys, va ser trobada lligada i malferida en un camp a tocar de casa seva el dia 28 de febrer i va morir quatre dies després a la UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona.

La dona, arran del seu estat, no va poder explicar res del què li havia succeït cosa que va dificultar la investigació i va deixar un cas ple d'interrogants que encara continua sota secret de sumari.

Els detinguts passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció encarregat del cas, que inicialment se sospitava que podia ésser un assalt violent ja que la víctima es trobava a tocar de casa seva, situada a la zona de l'Aigüeta de Cabanes. La dona tenia els peus i les mans lligats amb brides i estava molt malferida. Tenia moltes ferides a la cara, un fort cop al cap i també presentava signes d'hipotèrmia, cosa que feia pensar que havia passat la nit del 27 al 28 de febrer al ras.

Qui va localitzar l'anciana va ser un treballador d'una empresa propera, ja que a la zona hi ha un polígon industrial. L'home va anar a alertar els Mossos d'Esquadra i tant els agents com els serveis d'emergència van anar ràpidament fins al lloc. A conseqüència de la gravetat de les ferides, l'anciana va haver de ser traslladada d'urgència a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir el 3 de març.