El Consell Comarcal de la Selva posarà en marxa un nou programa de Joves per l'Ocupació

Hi ha 10 places a Lloret i 10 a Sils

El Consell Comarcal de la Selva posarà en marxa un nou programa de Joves per l’Ocupació durant aquest mes de gener. Aquest programa combina la formació i la pràctica ja que, tal com ha explicat la tècnica de l’ens comarcal, Inés Esteve, s’ofereix formació i després es posen en pràctica els coneixements en una empresa.

En aquesta ocasió, hi ha un total de 10 places a Lloret per a "operacions bàsiques de bar i restaurant" i altres 10 places a Sils com a "auxiliar de magatzem".

El programa Joves per l’Ocupació ofereix una formació professional i la possibilitat d'un contracte laboral durant 6 mesos en una empresa per tal que puguin aplicar els coneixements que han adquirit durant la formació. Alhora els alumnes que no han finalitzat els estudis obligatoris poden obtenir el graduat en ESO.

Els joves que estiguin interessats a apuntar-s’hi cal que tinguin entre 16 i 24 anys. A més, aquesta formació també va dirigida sobretot als que no tenen l'ESO o que, tot i tenir-la, no han estudiat res més i actualment no treballen. Les places són limitades. Aquelles persones que desitgin més informació només cal que es posin en contacte amb el Consell Comarcal.