Enxampen una dona que intentava robar tres ordinadors portàtils al Mediamarkt

Es tracta d'una veïna de Sarrià de Ter de 40 anys que no té antecedents policials

Els fets van passar cap a les onze del matí d'aquest dimecres. La Central de Coordinació de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada d'un establiment situat a la zona comercial del Mas Gri on havien enxampat una dona que havia passat per la línia de caixa del local sense pagar diversos articles.

Fins al lloc s'hi va desplaçar un caporal del cos i una patrulla formada per dos agents. Allà, el cap de seguretat de l'establiment els va explicar que havia detectat la dona amb una actitud estranya i que, per això, la va controlar. Segons la versió del vigilant, la detinguda es va posar tres ordinadors portàtils dins d'una bossa de plàstic quan estava a la zona d'informàtica. Posteriorment, també va agafar un llapis de memòria i es va dirigir cap a la caixa del local. Un cop allà, la pispa va baixar la bossa de plàstic on havia guardat els tres portàtils fins a l'altura dels peus perquè la caixera no ho veiés i només va pagar el llapis de memòria.

En veure els fets, el vigilant la va aturar i va avisar a la policia local. Els tres ordinadors estan valorats en 2.850 euros.

Es dóna el cas que la detinguda ja havia comès un altre furt en el mateix establiment el dilluns 5 de gener al matí. En aquella ocasió va utilitzar el mateix 'modus operandi' i es va emportar tres ordinadors portàtils valorats en 800 euros.

Per tots aquests fets, els agents van detenir la dona, que no té antecedents policials. Se l'acusa de dos delictes de furts.