Més de 13.000 patinadors passen per la pista de gel de Girona

S'ha registrat una crescuda d'usuaris de la pista i el tobogan de gel

La pista de gel de Girona ha tancat portes aquest migdia amb èxit de públic i consolidada com a una de les activitats referents del Nadal a la demarcació. Del balanç d’aquesta edició, destaca tant el creixement dels usuaris de la pista de gel com del tobogan i, a més, el públic ha valorat com a molt positiu el nou espai per a principiants.
 
Uns 13.200 patinadors han passat en aquesta edició per la pista de gel, situada al Palau de Fires de Girona, des de la seva obertura el 20 de desembre passat. Aquesta xifra suposa un increment del 5% respecte l’any passat. Pel que fa al tobogan de gel, també tanca amb un balanç positiu. Uns 3.000 usuaris han utilitzat el tobogan, el que ha suposat unes 12.000 baixades.
 
En aquesta edició, Fira de Girona ha estrenat amb èxit un nou espai pensat exclusivament per a patinadors principiants amb l’objectiu d’ampliar a més públics l’accés a la pista de gel. En aquesta zona, les persones que no saben patinar han pogut practicar i adquirir coneixements de patinatge per posteriorment, si ho desitjaven, posar-los en pràctica a l’altra pista. Els patinadors novells han valorat molt positivament l’obertura d’aquesta zona. A més, els més petits també han tingut a la seva disposició elements, com pingüins de fusta, per a ajudar-los a l’hora de patinar.
 
Entre les dues pistes, Fira de Girona ha posat a disposició dels usuaris 800 metres quadrats de gel. Al costat de la pista, el públic hi ha trobat també el tobogan de gel, de 2,5 metres d’alçada i 27 metres de llargada i 3 carrils per a baixar-hi en trineu.
 
La pista i el tobogan de gel han obert cada dia, excepte Nadal, al Palau de Fires de Girona des del 20 de desembre. L’oferta s’ha complementat amb un bar-cafeteria i amb un espai per als més petits.