Deixen sense paga extra de Nadal als treballadors de l'Hospital de Lloret de Mar

Segons CCOO l'empresa ha pres la decisió "sense cap dictamen que l'avali"

CCOO ha denunciat que als treballadors de l'Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar se'ls ha descomptat de la nòmina del mes de desembre l'import de la paga extra de Nadal que van cobrar el dia 20 del mes en curs.

Un fet, denuncia el sindicat, que s'ha fet sense previ avís als treballadors i que en molts casos, a banda de no cobrar la nòmina, els ha suposat deure diners a l'empresa ja que l'import de la paga extra, en no descomptar-se la part corresponent de l'IRPF, era superior a l'import mensual que cobren.

El sindicat denuncia que aquest fet s'ha produït a una setmana de celebrar-se una reunió d'arbitratge entre treballadors i empresa per tractar la qüestió.

Segons explica el sindicat en una nota, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) va interposar el dia 2 de desembre una sol·licitud de despenjament de conveni corresponent a l'import de la paga extra de Nadal de la plantilla al Consell Consultiu de Convenis de Catalunya. Aquest organisme, va citar les dues parts a un acte d'arbitratge el pròxim 7 de gener, però la CSMS, sense tenir cap resolució que l'avali, ha descomptat l'import cobrat de la paga extra a la nòmina dels treballadors d'aquest mes.