A presó un lladre multireincident per entrar a robar a habitatges de Girona i Salt

Al detingut li constaven dues ordres de crida i cerca de jutjats de Tarragona i Reus

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre multireincident per robar en diversos habitatges de Girona i Salt. Al delinqüent, que ja ha ingressat a presó, li constaven dues ordres de crida i cerca de jutjats de Tarragona i Reus.

Els mossos el van detenir el 19 de desembre com a autor de tres robatoris amb força a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa. Cap a les deu de la nit, els agents van saber que a l'interior d'un pati comunitari d'un bloc de pisos de carrer Balandrau de Girona hi havia un home que no era veí de la zona. Quan els mossos el van escorcollar, li van trobar un tornavís amagat dins una bossa de paper. Els agents van relacionar el detingut amb dos robatoris a Salt.

El detingut, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, havia saltat una tanca de dos metres per accedir al pati comunitari del bloc de Girona. Els agents també van saber que l'home havia entrat dins el pati d'un dels baixos i mirava a l'interior dels altres domicilis.


Amb totes les evidències, els agents el van detenir com a autor d'un robatori amb força en grau de temptativa.

Al detingut també el relacionen amb dos robatoris amb força comesos el passat 30 de novembre i el 9 de desembre en un mateix domicili de Salt (Gironès) i d'on va sostreure diversos objectes de valor.

Durant les indagacions, també es va constatar que al detingut li constaven dues ordres de crida i cerca judicial emeses per un Jutjat de Reus i de Tarragona.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 21 de desembre a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.