Presó pel veí de Castellfollit de qui havien recollit firmes per fer-lo fora del poble

Va cometre un robatori dissabte passat a Olot

La matinada del passat dissabte es va detenir al centre d’Olot (Garrotxa) a dos delinqüents de 37 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Olot i Castellfollit de la Roca. La policia Municipal va enxampar els dos individus cometent un robatori a una sabateria de la capital de la Garrotxa, el segon de la nit després d’entrar a un bar del centre.

Ahir, però, van estar a punt de sortir lliures al carrer tot i haver comès els furts. El ressò mediàtic de la manifestació de diumenge a Castellfollit, acompanyat de les pressions dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal, han portat els jutjats a reconsiderar la seva decisió atès el nombrós historial de delictes dels dos detinguts, i al final, s’ha procedit a ingressar-los a presó, al centre penitenciari del Puig de les Basses de Figueres (Alt Empordà).

Allà esperen que la justícia es pronunciï sobre la condemna que els ha de caure pels diversos robatoris que han comès a la Garrotxa. Entre el material requisat als lladres es van trobar algunes monedes procedents dels estabiments, així com un televisor del bar olotí i diversos objectes procedents dels comerços afectats de Castellfollit de la Roca.


 

Aquesta notícia ha estat elaborada per Olot Televisió