Josep Marigó (PSC) anunciarà demà si segueix com alcaldable per Blanes

El socialista exposarà en una executiva local la seva decisió

L'alcalde de Blanes (Selva) i candidat a la reelecció pel Partit Socialista de Catalunya (PSC), Josep Marigó, anunciarà demà en el transcurs d'una executiva local si segueix la seva carrera política o bé decideix abandonar.

Segons han explicat diverses fonts socialistes a AraGirona.cat, el batlle es troba "cansat" a nivell anímic després de les darreres querelles que li ha estat necessari superar. Si bé en totes ha elles ha sortit victoriós, apunten que els 16 anys a la primera línia del partit socialista blanenc l'han desgastat i és demà quan anunciarà si es manté com a cap de llista per a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 o bé passa el relleu.

En aquest sentit, membres del PSC a Blanes han assegurat que porten dies escoltant "molts rumors" sobre la continuïtat de Marigó i si bé tenen "una idea" del que l'alcalde desitja fer, apunten que "ha de ser ell qui ho anuncií demà". Amb tot, l'actual regidora de Cultura, Festes i Gestió Administrativa al consistori, Lara Torres, podria ser la candidata escollida per Marigó de cares a un possible relleu. En tot cas, aquesta hauria de ser ratificada en una executiva local amb una votació dels militants.

Inicialment s'havia comentat que la Federació del PSC a Girona havia perdut la confiança amb Marigó però aquesta informació ha estat totalment desmentida per membres de l'executiva. "Juli Fernández i ell són dues persones molt afins. Aquesta possibilitat és absolutament infundada", han explicat en declaracions a aquest diari.

L'executiva tindrà lloc demà a partir de les vuit del vespre a la seu del PSC al Mas Marot de Blanes.