Figueres posarà en marxa el 2015 el pagament per telèfon mòbil a la zona blava

El nou sistema també servirà per abonar la futura zona verda

Com ja va fer Girona fa uns mesos, Figueres també oferirà la possibilitat de pagar amb telèfon mòbil a les zones d'aparcament regulat, és a dir, l'actual zona blava i la futura zona verda que podria entrar en servei a principis de 2015.

El nou sistema de pagament entrarà en funcionament el mes de febrer de l'any vinent i s'afegirà a les modalitats actuals de pagament: en metàl·lic o amb targeta bancària.

Parkeon, a través de la seva aplicació Woosh, ha estat l'empresa escollida per implementar el servei. Els usuaris que vulguin utilitzar aquest nou sistema de pagament s'hauran de registrar a Woosh i incloure el registre de la matrícula del vehicle i les dades de la targeta bancària.

Entre les opcions que inclou el nou sistema de pagament hi ha l'accés a l'històric dels tiquets comprats, notificacions quan la durada del tiquet està a punt de finalitzar i la possibilitat d'augmentar l'estada sense la necessitat de dirigir-se al parquímetre. La plataforma de pagament per mòbil o via web accepta els sistemes operatius, Android i IOS.