L’Ajuntament de Girona proposa una setantena d’activitats d’hivern

El proper dilluns s’obriran les inscripcions de les propostes que es faran entre gener i març

El proper dilluns, 15 de desembre, s’obriran les inscripcions per a les activitats destinades a joves programades per l’Ajuntament de Girona entre gener i març de 2015. Es tracta d’un total de 70 propostes entre cursos, tallers, jornades, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts i mostres artístiques, entre d’altres.
 
Entre la programació cal destacar l’estrena de “El rodamón”, un cicle de tallers de mobilitat internacional que tindrà lloc a l’Estació Espai Jove i inclourà diverses sessions.

Hi haurà a més assessorament per als que vulguin iniciar el seu propi projecte empresarial i xerrades sobre la formació ocupacional i les inscripcions a estudis reglats. En aquest mateix equipament s’hi inaugurarà la 20a edició del Mostrar’t, la Mostra d’art jove, que tindrà lloc el 15 de gener amb un concert de blues de JN BAND, en el qual es presentaran els 5 artistes joves que exposaran a l’Estació entre gener i juny del proper any. Com a celebració de les 20 edicions, cal destacar que s’ha col·laborat amb el Bòlit amb la segona beca 1r Comissariat.
 
Els Químics Espai Jove organitzarà, novament, una extensa oferta formativa, entre la qual sobresurt la creació de la Ràdio Atòmica, una nova ràdio gestionada pels propis joves. Pel que fa als cursos i tallers, es donarà continuïtat al grup de conversa en anglès i s’hi oferiran, altra vegada, tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica i un grup de ball que ha sorgit nou aquest any. En aquest mateix espai, s’hi podrà visitar l’exposició “Sota pressió”, que en paraules de la regidora de Joventut, Roser Urra, “vol facilitar eines per identificar la pressió social, estratègies per fer-hi front i propiciar la reflexió sobre la presa de decisions en situacions de grup”.
 
El Servei d’Informació de l’Espai Marfà participarà, un cop més, en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai. Cal destacar l’obertura d’inscripcions per actuar al 360Fest, el festival de música dels alumnes dels instituts de secundària de Girona.
 
Tota la programació es pot consultar a les pàgines web de l’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i de La Marfà.
 
També es pot trobar tota la programació en PDF.