Detinguts els presumptes autors de la mort de dos homes a Bordils

Els han trobat pels voltants de les sis de la matinada

Segons confirmen els Mossos d'Esquadra i ha avançat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler en una entrevist a Catalunya Ràdio, cap a dos quarts de sis de la matinada han detingut dos homes de nacionalitat espanyola com a autors del crim de Bordils (Gironès).

Els han detingut a Bordils mateix, prop del Mas Pibernat, a tocar del lloc on s'han trobat les dues víctimes a l'interior de la furgoneta, embarrancada en un camí a tocar el riu Ter, enmig d'un camp de pollancres.

Després de prendre'ls declaració a comissaria, passaran a disposició del Jutjat d'instrucció número 1 de Girona, que és el que estava de guàrdia dimarts.

Els fets

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort a trets de dos homes, els cadàvers dels quals han aparegut a l'interior d'una furgoneta a Bordils.

(Visualitza el vídeo al web)

 
Vídeo © ACN

Totes dues víctimes, que tindrien uns 40 anys, han rebut impactes de bala. La policia va rebre l'alerta pels voltants de dos quarts de dotze de la nit d'ahir, després que un ciutadà els alertés perquè havia sentit els dispars. Els cadàvers van aparèixer a l'interior del vehicle, que es trobava al camí del Rissec.

Al llarg de la matinada, els agents i la comitiva judicial han estat al lloc dels fets intentant recollir proves per poder esclarir el crim. D'altra banda, els Mossos d'Esquadra ja han fet dues detencions relacionades amb el cas.

Actualització:El crim de Bordils es va cometre arran d'un robatori de marihauna