Presó per dos homes que van robar en una òptica d'Olot

Els homes es van endur material del seu interior

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot (Garrotxa) van detenir el dia 2 de desembre, a Olot, dos homes de 39 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Joan de les Abadesses i Olot, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
 
Pels volts de la una de la matinada del mateix dia 2, els mossos van tenir coneixement que en una òptica d’Olot hi havia hagut un robatori amb força.
 
Una patrulla es va adreçar ràpidament al lloc dels fets. En arribar, els agents van veure que els lladres haurien forçat la porta d’entrada amb algun objecte contundent i havien sostret diversos objectes de dins de la botiga.
 
Seguidament, els mossos van iniciar la recerca dels autors del robatori, els quals ja havien fugit. Pocs minuts després, i en una zona propera, van localitzar dues persones que coincidien amb la descripció dels possibles lladres. En comprovar el contingut d’una bossa que portaven van veure que hi havia nombroses d’ulleres de sol i un telescopi.
 
Després de diverses gestions es va confirmar que els articles que hi havia dins la bossa acabaven de ser sostrets a l’esmentada òptica. Per aquest motiu les dues persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb el robatori.
 
Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 3 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot. El jutge va decretar l’ingrés a presó per a tots dos.