Dos encaputxats assalten un ancià de 79 anys mentre el lliguen a casa seva a Salt

Els lladres es van estar una hora al domicili buscant diners

Dos home encaputxats han assaltat aquest diumenge al migdia un home de 79 anys que viu sol en una casa de dues plantes a Salt (Gironès).

Segons els Mossos d'Esquadra, cap a les tres del migdia algú va picar el timbre de la porta de casa de la víctima. El jubilat va obrir i es va trobar amb dos encaputxats que el van empènyer cap a dins la casa.

Aleshores, el van asseure a una cadira, el van lligar de mans i peus, li van tapar els ulls i van començar a regirar el domicili buscant objectes de valor. Després d'arreplegar diners, monedes antigues i una cadena d'or, els lladres van fugir. La víctima va poder avisar el seu fill, que va alertar la policia cap a un quart de sis de la tarda. Tot i que el robatori va ser a primera hora de la tarda, diumenge va ser un dia de pluja i temporal i amb els carrers poc transitats. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'assalt a les 17.20 de la tarda.

Segons informa el diari El Punt Avui, els lladres es van endur un botí escàs i li van dir a la víctima que s'havien equivocat de casa. El jubilat, però, creu que els assaltants podien pensar que ell tenia diners a casa perquè feia pocs dies havia venut un cotxe vell.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els lladres i detenir-los.