El Cor Geriona passarà a ser també Cor de l'Auditori de Girona

L'Ajuntament de Girona ha signat un conveni amb la coral per tal de promoure el projecte Geriona a la ciutat

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la presidenta del Comitè Executiu de la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, Coralí Cunyat, i la presidenta de l'Associació Coral Geriona, Rosor Rabassedes, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per tal de promoure el projecte Geriona a la ciutat.

En aquest conveni, s'estableix que la Fundació Auditori Palau de Congressos cedirà al projecte Geriona un espai a l'Auditori de Girona per a les activitats musicals d'assaig del Cor Geriona per un període de quatre anys.

A partir de la signatura d'aquest acord, el cor passarà a anomenar-se també Cor de l'Auditori de Girona, denominació que es farà constar en tots els documents i el material publicitari referents a aquest cor.

A més, en el conveni s'estableix que el cor farà dos concerts anuals a l'Auditori que formaran part de la programació musical d'aquest equipament. L'Associació Coral Geriona col·laborarà en la promoció, difusió i dinamització de les activitats musicals programades per l'Auditori.