Enxampen el conductor d'un camió begut i fent ziga-zagues a l'autopista

L'home conduïa amb una taxa d'1,08 mil·ligrams

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 27 de novembre un camioner per circular amb una taxa d'alcohol d'1,08 mil·ligrams per litre d'aire expirat a l'AP-7, a La Roca del Vallès.

Els fets es van produir quan un conductor que circulava per l'autopista van avisar que un camió que circulava a Sant Celoni en sentit Tarragona ho feia de manera negligent amb invasions constants dels carrils contigus. Finalment, el conductor, un home de 34 anys i nacionalitat equatoriana, va col·lidir per fregament lateral amb una furgoneta que circulava pel carril de la dreta.

El conductor i l'usuari que va advertir la policia van aturar el tràiler a la Roca del Vallès, moment en què els Mossos van arribar al lloc. Un cop allà, els agents li van practicar la prova d'alcoholèmia i el conductor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i per conduir sota els efectes de l'alcohol i un altre delicte de conducció amb temeritat manifesta. El tràiler va quedar immobilitzat mitjançant paranys interiors al volant a una zona de seguretat a prop de la zona on va ser interceptat.

(Visualitza el vídeo al web)

 

El conductor que va alertar els Mossos va anar informant en tot moment on era el tràiler i la persona que l'acompanyava va gravar amb el telèfon mòbil la conducció del camioner.

El detingut va passar a disposició judicial el passat 28 de novembre davant el Jutjat d'instrucció número 3 de Granollers, jutjat en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.