Detinguda per encastar el cotxe contra la porta d'una discoteca

L'havien fet fora amb la seva parella per provocar aldarulls a l'interior

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni (Vallès Oriental) van detenir, el passat diumenge 30 de novembre, una noia de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sant Quirze del Vallès com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi dolós i danys.
 
Els fets van tenir lloc minuts abans de les set del matí. Els mossos van rebre avís que s’estava produint una baralla a la discoteca Eleven del polígon El Molinot de la localitat de Vallgorguina. Un cop al lloc, els agents van veure un vehicle encastat contra la porta principal de la discoteca. Segons els testimonis, la conductora hauria encastat voluntàriament i de manera temerària el cotxe.
 
La reacció del personal de seguretat i clients de la zona va ser molt ràpida i no es van haver de lamentar lesions de consideració, ja que van esquivar el vehicle per evitar ser atropellats. Com a conseqüència de l’impacte de  l’encastament, els sistemes de seguretat del cotxe van quedar activats.
 
 A l’interior del cotxe, a més de la conductora que va acabar detinguda, hi havia un altre home que es va mostrar molt violent i no va voler ser assistit per ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es van adreçar al lloc.
 
Segons expliquen les víctimes ja havien fet fora amb anterioritat la parella del local d’oci, ja que estaven generant aldarulls.