La noia desapareguda a la riera de Llierca és una jove de Girona de vint anys

L'excursionista anava amb tres persones més que també han caigut a l'agua a l'altura del pont de la Muntada

La noia que ha desaparegut aquest diumenge a la riera de Llierca, dins el terme municipal de Montagut i Oix (Garrotxa), és una veïna de Girona de vint anys. L'excursionista, que ha estat arrossegada pel cabal de riu, anava amb tres persones més que també han caigut a l'aigua.

Els fets han passat cap a les dues del migdia a l'altura del pont de la Muntada. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, un dels acompanyants de la jove és qui ha alertat de la seva desaparició al telèfon 112 d'emergències.

La recerca de la jove ha quedat suspesa, a quarts de sis de la tarda, fins demà a primera hora del matí per falta de llum i per les difícils condicions meteorològiques.

Aquest diumenge a la tarda els Bombers han activat l'helicòpter, un equip dels GRAE subaquàtics i dues dotacions dels GRAE de muntanya per intentar localitzar la jove. Fins al lloc també s'hi han desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La recerca, però, s'ha suspès a quarts de sis de la tarda per la falta de llum i les difícils condicions meteorològiques -amb fort vent i pluja- que dificultaven les tasques dels bombers i els mossos.