Uns brètols cremen un caixer al centre de Girona

Uns ciutadans que passaven per davant han vist les flames i han avisat als cossos policials i emergències

Uns brètols han calat foc aquest diumenge al matí a una de les seus de la 'La Caixa', situada al cèntric carrer Barcelona de Girona. Els fets s'han produït aquest matí, pels volts de les nou, quan uns ciutadans que passaven per davant han vist les flames i el fum i han avisat els serveis d'emergència i la Policia Municipal de Girona.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i una dotació dels Bombers de la Generalitat. Segons sembla, el foc s'ha iniciat en els cartrons d'un indigent que hi havia a dins del caixer. Tot apuntaria a que es tracta d'una bretolada perquè testimonis dels fets asseguren que han vist dos joves que sortien corrents del lloc.

La Policia Municipal de Girona s'ha encarregat de l'incident. En el moment dels fets no hi havia ningú a dins del caixer i les flames només han afectat els cartrons i part d'una paret i un caixer de la seu. Un dels efectius de la Policia Municipal de Girona ha apagat les flames amb un extintor i, posteriorment, els Bombers han ventilat l'espai ja que l'incendi ha provocat una gran fumarada.

Els policies estan investigant els fets i busquen els autors de la bretolada. Alguns testimonis han explicat que han vist com dos nois joves sortien rient i corrents del lloc minuts abans. L'incident ha generat interès entre els veïns de la zona que s'han apropat fins aquest indret.