Atrapen un lladre amagat al lavabo de la casa que havia entrat a robar

El detingut, amb antecedents, va trencar totes les alarmes que hi havia a l'habitatge

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove, de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tordera per un robatori amb força a l'interior d'un domicili. Els fets es van produir el passat 12 de novembre a Fogars de la Selva.

Els agents van rebre l'avís que s'havia activat l'alarma d'una casa del poble. En arribar al lloc dels fets van comprovar com una de les finestres del domicili havia estat forçada.

Els policies van accedir a l'interior de l'habitatge i, amagat darrera la porta del lavabo, van localitzar el lladre. El detingut havia trencat tots els diferents elements d'alarma que hi havia a la casa. El jove ha estat deixat en llibertat amb càrrecs.

Els policies van aconseguir entrar a la casa saltant una tanca de dos metre d'alçada. Un cop a dins, van decidir fer un registre per tot l'interior de l'habitatge per intentar localitzar el lladre. El detingut, amb antecedents, va passar el mateix 12 de novembre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.