Joan Masdéu presenta diumenge als Jardins de la Mercè de Girona el seu nou LP en format acústic

El concert donarà inici a les set del vespre

Joan Masdéu porta aquest diumenge a les set del vespre als Jardins de la Mercè el seu nou treball "Dissabte" en format acústic. El concert s'engloba dins les onze actuacions programades per Catalunya al llarg dels mesos d'octubre, novembre i desembre i que també tindrà lloc a Figueres el 12 de desembre i la Cellera l'endemà.

"Dissabte" explica onze històries que s’aixopluguen sota el mateix concepte: La presència. L’alliberament del pensament per percebre la  consciència. "Dissabte" és també el dia de la setmana que l'artista considera "ens prenem per a nosaltres i que no hi som per a ningú més".

Masdéu segueix jugant amb les paraules i recorda que “Fer dissabte és també fer neteja de tot i quedar-se amb el que és imprescindible". Per això Joan Masdéu despulla ara aquestes cançons, quedant-se només amb la seva espina dorsal.

El disc es va enregistrar als estudis Blind Records de Barcelona, sota la producció artística de Santos Berrocal i Flurenci Ferrer. Amb Quim Xicoira (baix), Joan López (bateria) i Oest (guitarra).