Un conductor té un accident a Bescanó i l'enxampen amb un permís fals de Mali

Es tracta d'un home de 36 anys

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 36 anys per un delicte de falsificació de document públic i per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els fets van passar el 7 de novembre passat a Bescanó (Gironès) pels volts de les onze del matí. Una patrulla de trànsit es va desplaçar a la carretera N141e, al punt quilomètric 106,8, on hi havia hagut un accident.

Quan els agents van arribar a lloc van veure que el turisme havia sortit de la via i que el conductor estava il·lès. En sol·licitar la documentació al conductor, la policia va sospitar que no era autèntica i va demanar ajut al Grup de Recerca i Documentació que va concloure que era falsa.

El conductor denunciat havia tingut una sortida de via mentre conduïa per la carretera N141e al seu pas per Bescanó (Gironès) i no havia quedat ferit. Una patrulla dels mossos es va desplaçar fins allà i va demanar la documentació al conductor, un home de 36 anys. Aquest els va lliurar una llicència que va fer aixecar les sospistes dels agents. És per això que van demanar al Grup de Recerca i Documentació de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona que ho inspeccionés. Després de la investigació, es va determinar que el permís de conduir, expedit a la República de Mali, era fals.

Els agents van denunciar el conductor per un delicte de falsificació de document públic i per conduir sense haver obtingut mai el permís. El denunciat haurà de comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan el jutge encarregat del cas el citi a declarar.