ERC de Ripoll acusa CiU de 'males formes' en el debat d'El Pla

Els republicans no aniran al ple extraodinari per debatre la Zona de la Preparació Tèxtil

El grup municipal d’ERC de Ripoll i la secció local han manifestat un "contundent rebuig" a les formes i als procediments que l’equip de govern de CIU aplica i utilitza en tot allò que fa referencia a les actuacions de la Zona de la Preparació Tèxtil (El Pla) i tot el que deriva de les mateixes.
 
Els republicans expliquen que no és la primera vegada que un canvi de planejament és tractat "tan impunement, de manera unilateral, sense les explicacions pertinents i necessàries, sense diàleg, amb presses i nocturnitat i a través de múltiples plens extraordinaris", han dit.
 
Esquerra entén que aquestes no són les formes adequades per debatre les posicions polítiques de cada grup en una actuació que qualifiquen de "transcendental" pel futur de Ripoll.

Apunten que, després d'una setmana del ple ordinari d'octubre i la corresponent Junta de Portaveu, el govern de CiU els ha convocat a un ple extraordinari amb "poquíssima informació i presses" per resoldre les al·legacions i aprovar definitivament el conveni entre l’Ajuntament de Ripoll, La Preparació textil i l’Agència Catalana de l’Aigua en relació al sector del Pla.

Per tot això, ERC ha anunciat que no assistirà a la convocatòria, estudiarà el conveni i, en els propers dies, en faran una valoració política públicament.